Web Analytics Made Easy - Statcounter

فروشگاه‌های زنجیره ای عوامل مهم در برقراری عدالت اجتماعی

صدها فروشگاه‌های زنجیره‌ای در سراسر کشور در حال فعالیت هستند که جدای از خدمات‌رسانی به مردم، برای بیش از ۴۰ هزار نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی کرده‌اند. این مدل فروشگاه‌ها با عرضه کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم با قیمت و‌کیفیت یکسان در سراسر کشور، توانسته‌اند در بحران‌ها تاثیرگذار باشند و از عوامل مهم در برقراری عدالت اجتماعی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروشگاه‌های زنجیره‌ای در کشور نقش قابل توجهی در تامین و توزیع کالاهای اساسی برای مصرف‌کنندگان و مردم دارند اما نقش آنها در افزایش قیمت‌ها کاملا صفر است.

کارشناسان تاکید می‌کنند: «فعالیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای منجر به اشتغال زایی، کاهش هزینه و تردد مردم برای خرید کالا و شفافیت در نظارت بر قیمت و کیفیت فروش کالا به مردم شده است.»

بسیاری از کارشناسان با تاکید بر مزایای فروشگاه‌های زنجیره‌ای و ضرورت حمایت از فعالیت این بخش اعتقاد دارند در طول چندین سال فعالیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای در سراسر کشور، فعالیت این بخش خدمات‌رسانی به مردم و خرید کالاهای مختلف را تسهیل کرده است و هر فرد می‌تواند با حضور در یک فروشگاه زنجیره‌ای اکثر کالاهای مورد نیاز خود را تهیه کند که هم در زمان صرفه جویی شده و هم تردد افراد در سطح شهر را کاهش می‌دهد.

از سوی دیگر شاهد هستیم این فروشگاه‌ها برای افزایش سطح رضایتمندی مشتریان و کاهش فشارهای اقتصادی به مشتری تخفیف‌هایی را در قیمت کالاهای مختلف لحاظ می‌کنند که کاملا امری مثبت است. این اتفاق با کاهش میزان سود فروشگاه‌ها از توزیع کالا صورت می‌پذیرد.

شایعاتی که درباره فروشگاه‌های زنجیره‌ای در زمینه "تخفیف‌ها" مطرح می‌شود صحت ندارد

کارشناسان معتقدند شایعاتی که درباره فروشگاه‌های زنجیره‌ای در زمینه تخفیف‌ها مطرح می‌شود صحت ندارد. شایعاتی که ادعا می‌کنند فروشگاه‌های زنجیره‌ای با کارخانه‌ها رایزنی می‌کنند تا در قیمت‌گذاری و کمیت و کیفیت کالاها دست ببرند! اتفاقی که با وجود نظارت‌های سنگین نهادهای متعدد حاکمیتی امکان‌پذیر نیست و از طرفی منطقی نیست که هیچ‌کدام از برندهای تولیدکننده کالا تمایلی به تخریب برند خود، صرفا جهت همکاری با فروشگاه‌های زنجیره‌ای بپردازند.

از طرفی باید دقت کرد با توجه به شرایط نامتوازن و پر از نوسان اقتصادی کشور، متاسفانه قیمتی که کارخانه‌ها روی کالاها می‌زنند همواره نوسانات زیادی دارد و تمامی تولیدکنندگان و فروشگاه­ها با این مشکل روبرو هستند

ریشه نوسانات قیمت‌گذاری کارخانه‌ها هستند

بنابراین ریشه مسئله نوسانات به قیمت‌گذاری کارخانه باز می‌گردد و اصلا ربطی به فروشگاه‌های زنجیره‌ای ندارد. حتی قبل از تاسیس فروشگاه‌های زنجیره‌ای در سراسر کشور با این مسئله مواجه بودیم.

فروشگاه‌های زنجیره‌ای با خرید مستقیم و عمده کالا از تولید کننده در قدم نخست، دست انواع دلالان را کوتاه کرده‌ و قسمتی از هزینه‌ها نظیر حمل‌ونقل و نگهداری را برای آنان کاهش داده است. از سوی دیگر فروشگاه‌های زنجیره‌ای این امکان را فراهم می‌کنند که مردم بتوانند با هزینه و رفت‌وآمد کمتری نیازهای خود را تامین کنند و همچنین شاهد آن هستیم که این فروشگاه‌ها کالاها را با قیمت و کیفیت مطلوبی در سراسر کشور توزیع می‌کنند.

رقابت فروشگاه‌های زنجیره‌ای با فروشندگان خرد

درباره رقابت فروشگاه‌های زنجیره‌ای با فروشندگان خرد نیز می‌توان گفت این فروشگاه‌ها فعالیت اقتصادی خود را انجام می‌دهند و از طرفی، مغازه‌های خرد نیز فروش خود را دارند و بازار بزرگ کشور نیاز به انواع پلتفرم‌های کوچک و بزرگ توزیع کالا دارد و نمی‌توان وجود یک پلتفرم را مانع رشد بقیه پلتفرم‌ها دید.

فروشگاه‌های زنجیره‌ای "اشتغال‌زایی بالا" و "نظارت بهتر"

کارشناسان با اشاره به اشتغال‌زایی ایجاد شده از سوی فروشگاه‌های زنجیره‌ای در سراسر کشور می‌گویند: «فعالیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال‌زایی بالایی را به دنبال دارد. از سوی دیگر این فروشگاه‌ها به صورت منظم مالیات پرداخت می‌کنند و امکان اعمال نظارت بیشتری بر آنها وجود دارد. از آنجا که این فروشگاه‌ها به صورت عمده، کالا خریداری و به فروش می‌رسانند سیستم‌های نظارتی هم خیلی بهتر می‌توانند به لحاظ کیفیت و قیمت کالایی که به مصرف کننده می‌دهند، نظارت داشته باشند.»

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: یارانه ارز 4200 تومانی خلیفه بن زاید آل نهیان سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران فروشگاه های زنجیره ای اشتغال زایی عدالت اجتماعی یارانه ارز 4200 تومانی خلیفه بن زاید آل نهیان سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران فروشگاه های زنجیره ای در سراسر کشور فعالیت فروشگاه های زنجیره ای فروشگاه های زنجیره ای فروشگاه ها اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۵۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی مظهری مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران، گفت: این مرکز متولی شماره گذاری کالا و خدمات است که طی ۲۸ سال گذشته بارکدهای بین‌المللی که در فروشگاه‌ها اسکن و استفاده می‌شود، توسط این نهاد صادر شده و در همه دنیا با پیش شماره ۶۲۶ قابل شناسایی هستند؛ این کدها، مشخصات تولید کننده و مشخصات را ارائه می‌دهد؛ بر همین اساس ۷.۵ میلیون قلم کالا در کشور شماره گذاری شده و بسیاری از این کالاها به کشورهای دیگر صادر می‌شوند.

وی ادامه داد: عده‌ای ادعا می‌کردند، زمانیکه امکان صادرات به کشورهای اوراسیا داشتند، باید به الزام زمانی در استانداردی طی کنند؛ به همین دلیل باید بسته بندی‌های نو را مجدد جدا و برچسب‌های جدید را روی کالا نصب می‌کردند. انجام این فرآیند موجب آشفتگی بسته‌بندی می‌شد.

مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: برای همین مساله ذکر شده، در حاشیه نمایشگاه اکسپو تهران پیگیری‌هایی برای برگزاری جلسه با نماینده این نهاد بودیم تا در ایران نمایندگی مرتبط به این استاندارد دایر شود؛ پس از این مذاکرات، جلسه‌ای با رایزن اقتصادی ایران در روسیه و مدیران توسعه و تجارت تفاهم نامه‌ای با این شرکت که استاندارد اتحادیه اوراسیا داشته امضا کردیم تا نمایندگی ایران در این شرکت فعال و استاندارد روی کالا در کشور ایران اعلام شود.

مظهری خاطرنشان کرد: یکی از کدهایی که در این کالاهای صادراتی الزام داشت، «ایران کد» بود که پیش نیاز آن، کد استاندارد است؛ در نتیجه اگر کالایی برچسب استاندارد دارد، قطعاً شروط لازم استاندارد اوراسیا آسیا یا (EAC) را نیز دارد.

این مسؤول افزود: البته این تفاهم‌نامه موجب تعامل با نمایندگی می‌شود و دیگر در گمرکات کشورهای اوراسیا معطلی رخ نخواهد داد.

وی گفت: مزیتی که ایجاد شده آن است که تجار ایران باید در کشورهای طرف برای هر کالا ۱۰ روبل هزینه این استاندارد را پرداخت کنند اما در ایران این هزینه به شکل ریالی دریافت می‌شود که این هزینه هم به سود تجار است و از سوی دیگر مانع خروج ارز کشور خواهد شد و هزینه تجار را نیز به یک دهم می‌رساند.

کد خبر 6096116

دیگر خبرها

  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • خدمات رسانی به مصدومین تصادف زنجیره‌ای ۷ خودرو در جاده شوش اهواز
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان کودک
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • استقبال خانوار‌های استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه زنجیره ای
  • استقبال خانوارهای استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا